Waarvoor kan je een S haak zwart gebruiken?

Je woning of werkplek schoon en netjes houden is voor veel mensen een aandachtspunt. Toch kan dit in de praktijk soms wat lastiger zijn dan gedacht. Een handig hulpmiddel om dit zonder teveel moeite te bereiken is om een haak te gebruiken. Hiermee kan je dingen makkelijk ophangen zodat het niet op de grond blijft liggen. Een van de haken die je kunt gebruiken is een S haak zwart. Deze kan voor verschillende dingen gebruikt worden. 

 S haak zwart

Kapstok

Een S haak zwart kan je als kapstokhaak gebruiken. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kan doen. Een van deze manieren is een paar S haken aan de muur monteren en daar je jassen, tassen, of andere voorwerpen aan hangen. Daarnaast kan je ook een houten of metalen plank boven een paar S haken bevestigen en deze als een kapstok gebruiken. Dit geeft je de mogelijkheid om meerdere voorwerpen op één plek op te hangen. Een andere manier is om een S haak te gebruiken als een knijphanger voor kledingstukken die gedragen worden. Denk aan een jas of een trui die in een nachtkastje of op een kapstok zou hangen.

Spullen opbergen

Naast een kapstokhaak kan je een S haak zwart ook voor andere doelen gebruiken. Zo kan je de S haak ook gebruiken om spullen op te bergen. Dit kan op verschillende manieren. In de keuken kan je bijvoorbeeld een S haak gebruiken om keukengerei op te hangen. Denk hierbij aan pannen, lepels, en messen. Verder kan je een S haak gebruiken om gereedschap in de garage of schuur op te hangen. Denk hierbij aan een hamer, zagen, schroevendraaiers, enz. Daarnaast zijn er nog veel meer manieren om de S haak te gebruiken. van in de tuin tot in de slaapkamer.