haverkampshop-logo

DOM is expert in het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardige sluittechniek en deurtoegangscontrolesystemen. Het assortiment varieert van standaard Dom cilindersloten voor individuele woningen tot de nieuwste elektronische toegangscontrolesystemen voor grote (bedrijfs)gebouwen. 

Dom cilindersloten

U kunt kiezen uit SKG2 of SKG3 gekeurde Dom cilindersloten en in de meeste gevallen zijn deze zelfs te combineren. Daarnaast is er een ruime keuze aan gecertificeerde en niet-gecertificeerde Dom cilindersloten. Dom cilindersloten zijn er met traditionele sleutels, omkeerbare sleutels of sleutels met bewegende onderdelen, dit maakt het kopiëren van de sleutel onmogelijk. 

Een sluitsysteem is een systeem waarbij u als eindverantwoordelijke de toegangsrechten bepaald tot de verschillende deuren. Er zijn hoofdsleutels en onderliggende sleutels. Dom cilindersloten kunnen worden ingezet in een sluitsysteem. Een professioneel Dom cilindersloten sluitplan beschermt uw huis of bedrijf tegen inbraakpogingen.

Het mechanische sluitsysteem van DOM voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en is voorzien van boorbescherming (SKG2) en kerntrekbeveiliging (SKG3). Het elektronische sluitsysteem heeft het voordeel dat het zeer complexe sluithiërarchieën kan bedienen. Met Dom Tap Key kunt u binnen enkele minuten uw eigen digitale sluitsysteem opzetten. De DOM Tapkey App biedt veel mogelijkheden zoals het aanmaken, wijzigen of intrekken van toegang (op afstand) via smartphone of tag. 

Als u de voorkeur geeft aan mechanische DOM cilindersloten dan bent u bij Haverkampshop.nl aan het juiste adres. Maar ook voor elektronische cilinders van DOM kunt u contact leggen indien u meer over dit product wilt weten.