De cilindersloten van ABUS zijn een groot begrip in de beveiligingswereld en staan bekend om hun robuuste Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid. Wat bij Abus zeker opvalt is de goede prijs/kwaliteit verhouding van de producten. Hieronder lichten we een tweetal producten uit de ABUS cilinderlijn toe. 

Abus cilindersloten - Bravus

Abus cilindersloten E60

Deze Abus cilindersloten zijn voorzien van SKG2 keurmerk. Ze hebben een anti-boorbelemmering waardoor inbrekers langer dan 3 minuten nodig hebben om te kunnen inbreken. Daarnaast zijn de Abus cilindersloten E60 standaard voorzien van anti-paniekfunctie. De buitenzijde van het slot is bedienbaar als de sleutel er ook nog aan de binnenkant inzit. Koopt u Abus cilindersloten E60 dan wordt aangeraden om ook kerntrekbeslag te kopen.

Abus cilindersloten Bravus 3000

Deze abus cilindersloten type Bravus hebben SKG 3 sterren en wordt erkend als ‘extra zwaar inbraakwerend’. De sloten worden geleverd met certificaat met technisch patent op de sleutels. De sleutels zijn omkeerbaar dit wil zeggen dat ze horizontaal in het slot gestoken kunnen worden via beide kanten (handig in het donker of voor slecht ziende mensen).

Abus cilindersloten zijn degelijk en kwalitatief goed. Indien u Abus cilindersloten koopt dan kunt u gelijksluitende cilinders en sleutels altijd nabestellen. Ook zijn Abus cilindersloten gelijksluitend te maken met hangsloten. Eenvoudig Abus cilindersloten bestellen kunt u via haverkampshop.nl