Ga jij thuis zelf je parket verwijderen? 

egaliserennl-logo

Ben jij erg handig en kun jij thuis alles zelf maken en repareren? Dan kun jij misschien ook wel zelf thuis jouw parket verwijderen! Je weet dan goed welk materiaal jij allemaal nodig hebt om te beginnen en voor je het weet is het begin van het verwijderen van de vloer al gemaakt. Als jij zo’n handige Harrie bent, dan weet je ook vast dat het nodig is om na het verwijderen van de vloer, de ondervloer te Egaliseren. Weet je ook hoe dat moet? Wij leggen het hier voor je uit! 

Waarom moet je je vloer egaliseren? 

Nadat het parket verwijderen gelukt is, wil je misschien ook wel een nieuwe vloer gaan leggen. Het is dan slim om te kijken of jouw ondervloer wel voldoet aan de eisen. Zo moet een ondervloer helemaal egaal zijn om een nieuwe vloer te kunnen leggen. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het zeker aan te raden om je vloer te Egaliseren. Wanneer jij een klusjesman bent, kun je het egaliseren van de ondervloer misschien ook wel zelf oppakken. Zorg er dan wel voor dat je de juiste materialen in huis hebt, zodat jij een goede ondervloer kunt maken. 

Wat heb je allemaal nodig om je vloer te egaliseren? 

Is het helemaal gelukt met het parket verwijderen? Dan kun je aan de slag met het Egaliseren van de ondervloer! Maar wat heb je daar allemaal voor nodig? Om een goede ondervloer te maken moet je over het juiste materiaal beschikken. Naast dat je goed gereedschap nodig hebt, moet je ook de juiste producten hebben om de vloeistof aan te maken. Al deze materialen en het gereedschap kun je aanschaffen in de bouwmarkt. Ook daar kun je je laten informeren door een medewerker. Zij helpen je graag!