closeup of bed and luxury mattress, thick and soft material

De voordelen van een Queens bed matras op maat voor je camper

Veel mensen vinden een queens bed fantastisch, dit komt om een queens bed helpt om ‘echt’ goed slaapgevoel te krijgen bij je reis. Je slaapt namelijk comfortabel in je ruime master bedroom. Doordat het bed in het midden is geplaatst, los van beide zijwanden, kan je van beide kanten het bed in- en uitstappen, alleen die gedachte is al heerlijk toch? Een queens bed wordt daarom ook erg aangeraden, verder wordt een matras op maat ook niet afgeraden.

Wat is een Queens bed precies

Een camper met queens bed betekent meestal een tweepersoons bed die in de lengterichting is geplaatst en staat helemaal los van allebei de zijwanden. Hierdoor is het in- en uitstappen voor beide personen erg gemakkelijk en voelt de slaapkamer van een camper met queens bed heel ruimtelijk aan. Bij een hooggeplaatst queens bed, kan daaronder ook een soort garage worden gecreëerd om bijvoorbeeld accessoires en/of fietsen mee te nemen. Verder is het ook belangrijk om te weten dat een queens bed vaak een beperkte lengte en vraagt dit bed ook veel ruimte, waardoor er wat leefruimte helaas moet worden ingeleverd of de camper moet wat langer gemaakt worden.

Weet welke matrassen geschikte zijn

Aan een matras in een mobiel vakantieverblijf kan het zo zijn dat er specifieke eisen worden gesteld, Waar dienst men zich op te letten, bij de aanschaf van een nieuwe camper of kampeermatras? Het is belangrijk dat een goed matras ook ventileert en vocht kan doorlaten en dat het matras niet al te super, bovendien is het verstandig om een matras te kopen die niet al te zwaar. Koudschuim is eigenlijk het aller beste en ideale product om te gebruiken in je camper. Dat komt omdat het matras gebruik maat van een open celstructuur en niet te zwaar weegt. Zowel in door de caravan als camper speelt het gewicht meestal een best wel belangrijke rol. Door gewichtsbesparing worden in de meeste caravans dan ook 18-lats, lattenbodems spelen vaal een grote rol bij het ‘perfecte’ bed, een dunne lattenbodem zorgt namelijk voor een fijne nacht. Met maar 18, waardoor meerdere mensen er interesse in hebben, vele mensen vinden namelijk dat vakantie om genieten gaat en daarom willen ze ook lekker kunnen slapen.

Een matras op maat

Het op maat kunnen maken van een matras is voor de meeste leveranciers niet echt een groot probleem. De extra kosten die je mogelijk maakt zijn ongeveer rond de 50 euro, voor veel mensen is dat helemaal geen slecht bedrag, omdat je een vakman, maar een klein bedrag geeft en hij vervolgens een persoonlijk bed maakt. Een fijn en goed passend bed voor een relatief bedrag wordt door vele mensen aangeraden.